Monday, December 8, 2014

Magic Inner Neck (RM37/helai)


Raya Update: Limited stok and only RM35 sehelai

 Pilihan di tangan anda. dan gambar yang kanan adalah produk dari Qana'ah Stylista Collection. boleh cek di FB Sherry Stylista Collection. Kebetulan pada Januari yang lepas team mereka membuat bengkel penampilan diri di pejabat saya khusus untuk para usahawan dan para kakitangan di jemput untuk menyertai. dan aku pon ambil peluang untuk menjenguk seketika dan terus terpikat dengan magic inner neck mereka kerana muka aku yg bulat boleh nmpk bujur sikit..huhuhu dan ramai jugak staff opis aku yg berminat and borong inner ni masa tu. dan selepas itu, mereka mencadangkan untuk aku jd agen sebab mudah untuk mereka dapatkan stok..dan inilah hasilnya setelah beberapa kali rundingan. cewahhh...

Harga sehelai magic inner neck ni hanya RM37 sahaja sehelai. (start 24 September 2013)
dan sila semak availability stok dari masa ke semasa kerana code yang digunakan dan akan diupdate mengikut stok in hand dari masa ke semasa. mudah kan..takdelah keliru, sekiranya ada warna baru, akan diberitahu dan diupdate kemudian.

dan sebelum terlupa, magic inner neck ini menggunakan material cotton. dan boleh cuci-cuci mata terlebih dahulu ya :D

Magic 01 - Deep grey - out of stock
Magic02 - Sweet pink - out of stock
Magic14/03 - Black - out of stock
Magic04 - Yellow - out of stock
Magic05 - light grey -Available
Magic06 - Fuchia pink - out of stock
Magic07 - Purple - out of stock
Magic08 - Soft purple - Available
Magic09 - light teal -out of stock

Magic10 - Corak putih purple - out of stock
Magic11/08 - Soft Purple - Available
Magic 12 - Peach - out of stock
Magic 13 - off white - Available
Magic15 - Brown- out of stock
Magic 16 - Deep Skyblue (seperti rajah di bawah belah atas kanan) - Out of stock

 dan ini cara penggayaan magic inner dan shawl.. cantikkan? untuk stok shawl plain cotton ini, akan di war-warkan kemudian ya..so, stay tuned..with us :)


dan ini lah pandangan dari pelbagai sisi menggunakan magic inner neck ini.

Magic 17 - Turqoise (seperti rajah di atas 2 dari kanan bawah.) - out of stock
Magic 18 - Dark Turqois - out of stock
Magic 19 - Steel blue - out of stock
Magic 20 - Orange - out of stock
Magic 21 - Soft Yellow -out of stock
Magic 22 - Aqua green - out of stock
Magic 23 - Hijau pucuk pisang - out of stock

(Magic 18-23 -> Gambar nanti saya upload kan)

New Color,

Magic 24 - mustard - out of stock
Magic 25 - forest green - out of stock
Magic 26 - Royal purple - out of stock
Magic 27 - Light blue - out of stock
Magic 28 - grey - out of stock
Magic 29 - Blue- out of stock
Magic 30 - Hijau cair- out of stock
Magic 31 - Hijau Kesidang- out of stock
Magic 32 - Maroon - out of stock
Magic 33 - Dark blue- Available
Magic 34 - Light Pink -  out of stock



Magic15 - Brown- out of stock

Magic 33 - Dark blue- Available

Magic 18 - Dark Turqois - out of stock

Magic02 - Sweet pink - out of stock

Magic 01 -  deep grey - out of stock

Magic 23 - Hijau pucuk pisang - out of stock

Magic06 - Fuchia pink - out of stock

Magic 24 - mustard - out of stock

Magic 21 - Soft Yellow -out of stock

out of stock

Magic 26 - Royal purple - out of stock

Magic 25 - forest green - out of stock

Magic 31 - Hijau Kesidang- out of stock

Magic 27 - Light blue - out of stock

Magic07 - Purple - out of stock

Magic 12 - Peach - out of stock

Magic 34 - Light Pink -  out of stock

Magic 30 - Hijau cair- out of stock

Magic 21 - Soft Yellow -out of stock

Magic 21 - Soft Yellow -out of stock

 Magic 30 - Hijau cair- Out of stock
Magic 13 - off white - Out of stock

Magic 16 - Deep Skyblue - Out of stock

Magic 29 - Blue- out of stock

Magic 12 - Peach - out of stock

Magic 32 - Maroon - out of stock

Magic04 - Yellow - out of stock

dan ada color baru iaitu

Magic 35 - Light Peach-  Out of stock (Code h)
Magic 36 - Cream -  out of stock(Code g)
Magic 37 - Biru nila - Code I - Available



sekiranya dah tergoda dan ingin memilikinya, maka isilah order form or emailkan order anda ke blur.4.2nd@gmail.com or whatsapp ke no 0136182122 untuk respon yang lebih cepat.