Friday, August 31, 2018

Order

Untuk order boleh wasap/sms ke 0136182122. dan nyata kod dan size.

atau klik link di bawah

wasap - 0136182122

Monday, February 5, 2018

Nuraa (Moss Crepe)

hot item dari chentaqaseh ni. dekat website CQ tinggaL 1 kod sahaja. dan stock in hand saya tinggal seperti yang di nyata di entry ini.

untuk order boleh order melalui www.wasap.my/60136182122

PRICE :
SIZE M – RM49 
SIZE L – RM53 

** harga tidak termasuk kos pos

MATERIAL
AWNING : MOSS CREPE
BODY : MOSS CREPE

COLOUR :
10% DIFFERENT FROM ORIGINAL DUE TO LIGHTING DURING PHOTOSHOOTING OR MONITOR'S DISPLAY

NURAA MEASUREMENT

SIZE M
FACE : +- 27CM
FRONT LENGTH : +- 48-49CM
BACK LENGTH : +- 70-71CM
SIZE L
FACE : +- 28CM
FRONT LENGTH : +- 54CM
BACK LENGTH : +- 77-78CM

DESIGN

INSTANT HIJAB (SOFT AWNING) WITH DOUBLE STITCHES AWNING EDGE

HANDLING INSTRUCTION :
BEST METHOD IS 'HAND WASH ONLY'



SIZE S: RM45 (AVAILABLE)
SIZE M: RM49 (AVAILABLE)
SIZE L: RM53 (AVAILABLE)


SIZE L: RM53 (AVAILABLE)

SIZE M: RM49 (AVAILABLE)


SIZE L: RM53 (AVAILABLE)

SIZE M: RM49 (AVAILABLE)
SIZE L: RM53 (AVAILABLE)


SIZE L: RM53 (AVAILABLE)

SIZE M: RM49 (AVAILABLE)


SIZE M: RM49 (AVAILABLE)
SIZE L: RM53 (AVAILABLE)

SIZE L: RM53 (AVAILABLE)


SIZE M: RM49 (AVAILABLE)
SIZE L: RM53 (AVAILABLE)

SIZE L: RM53 (AVAILABLE)

SIZE M: RM49 (AVAILABLE)



SIZE L: RM53 (AVAILABLE)



Saturday, December 23, 2017

Nuraa datang lagi












---------------------------------------------------------------

MATERIAL
AWNING : COTTON LYCRA OR ALSO KNOWN AS COTTON VISCOSE
BODY : PREMIUM QUALITY KOREAN LYCRA
COLOUR
10% DIFFERENT FROM ORIGINAL DUE TO LIGHTING DURING PHOTOSHOOTING OR MONITOR’S DISPLAY
MEASUREMENT
SIZE: M
FACE: +- 27CM
FRONT LENGTH: +- 48 – 49CM
BACK LENGTH: +- 70 – 71CM
SIZE: L
FACE: +- 28CM
FRONT LENGTH: +- 54 – 55​CM
BACK LENGTH: +- 77 – 78CM
DESIGN
INSTANT HIJAB (SOFT AWNING) WITH DOUBLE STITCHES AWNING EDGE
HANDLING INSTRUCTION
BEST METHOD IS ‘HAND WASH ONLY’

UNTUK ORDER BOLEH SMS/WASAP : 0136182122
NR 125 
SIZE M : RM49 (AVAILABLE)
SIZE L : RM53 (SOLD OUT)



NR 130
SIZE M : RM49 (AVAILABLE)
SIZE L : RM53 (SOLD OUT)


NR 133
SIZE M : RM49 (AVAILABLE)
SIZE L : RM53 (SOLD OUT)




Wednesday, December 6, 2017

Elora (Moss crepe plain)

ok, Elora ni, memang dinanti-nantikan oleh semua peminat tudung sarung. Dan keluaran chentaqaseh ni tidak pernah mengecewakan. Mula-mula keluar untuk agen pon dah licin stock size M, Kalau nak beli memang kena melalui agen untuk size M. Boleh order dengan saya☺
ok kalau ada yang berkenan boleh order dengan saya www.wasap.my/60136182122
----------------------- penerangan berkenaan tudung elora--------------
NEW ELORA INSTANT HIJAB COLLECTION CRAFTED FROM KOREAN MOSS CREPE FABRIC. THIS IS OUR SIGNATURE TUDUNG SARUNG AND FINISHED WITH CHENTA QASEH ROSE GOLD METAL PLATE.
LESS TIME NEEDED TO BE ELEGANT IN THIS TUDUNG SARUNG.
BREATHABLE, COMFORTABLE, STRETCHABLE AND CONVENIENT! THE AWNING EDGE IS SEWN USING DOUBLE STITCHES METHOD SO THAT IT WON’T STICK ON YOUR FOREHEAD AND COULD BE SHAPED PERFECTLY ON YOUR FACE!
MATERIAL
KOREAN MOSS CREPE
COLOUR (CHAMPAGNE)
10% DIFFERENT FROM ORIGINAL DUE TO LIGHTING DURING PHOTOSHOOTING OR MONITOR’S DISPLAY
MEASUREMENT
SIZE: L
FACE: +- 28CM
FRONT LENGTH: +- 5​4 ​-​ ​5​5​CM
BACK LENGTH: +- 77–78CM
DESIGN
INSTANT HIJAB (SOFT AWNING) WITH DOUBLE STITCHES AWNING EDGE
HANDLING INSTRUCTION
BEST METHOD IS ‘HAND WASH ONLY


EL 03 CHAMPAGNE
SIZE M: AVAILABLE (RM49)
SIZE L: AVAILABLE (RM53)

EL 07 CINNAMON BROWN
SIZE M: AVAILABLE (RM49)
SIZE L: AVAILABLE  (RM53)


EL 09 CORAL GRAY
SIZE M: AVAILABLE (RM49)
SIZE L: AVAILABLE (RM53)

Friday, October 6, 2017

Arlaa (New Release: 15 colors)

PRICE
SIZE M: RM46
SIZE L: RM51
** HARGA TAK TERMASUK KOS POS
-----------------------------------------------------------
ARLAA IS OUR PLAIN PREMIUM QUALITY​ INSTANT HIJAB.  THIS HIGH QUALITY COTTON LYCRA OR ALSO KNOWN AS COTTON  VISCOSE,​EXTREMELY COMFORTABLE, BREATHABLE AND HAS A GOOD ‘DRAPE’. GET THE HAND FEEL OF THE MATERIAL AND YOU GOING TO FALL IN LOVE WITH IT.
  • PERFECT FOR THOSE WHO ARE LIVING IN THE FAST LANE
  • SPECIALLY DESIGNED TO ENSURE FACE LOOKS SLIMMER
  • SOFT AWNING EDGE IS SEWN USING DOUBLE STICHES TECHNIQUE
  • TOP NOTCH 3-STITCH-LINE AROUND THE EDGE
  • NOT EASILY WRINKLED
  • OPAQUE
ARLAA IS SPECIALLY CREATED FOR THOSE PLAIN LOVERS INSTANT HIJAB. IT COMES WITH 2 SIZES ~ M & L. ALL HIJABS COVER YOUR CHEST PERFECTLY.
MATERIAL
HIGH QUALITY COTTON LYCRA
COLOUR
10% DIFFERENT FROM ORIGINAL DUE TO LIGHTING DURING PHOTOSHOOTING OR MONITOR’S DISPLAY
MEASUREMENT
SIZE: M
FACE: +- 27.5 CM
FRONT LENGTH: +- 48-49 CM
BACK LENGTH: +- 70–71 CM
SIZE: L
FACE: +- 28.5 CM
FRONT LENGTH: +- 55-56 CM
BACK LENGTH: +- 77–78 CM
DESIGN
INSTANT SYRIA WITH SOFT AWNING ATTACHED
HANDLING INSTRUCTION
BEST METHOD IS ‘HAND WASH ONLY’
AR 45
SIZE M: SOLD OUT
SIZE L: AVAILABLE


AR 48
SIZE M: AVAILABLE
SIZE L:  SOLD OUT


AR 59
SIZE M: SOLD OUT
SIZE L: AVAILABLE

UTK ORDER SMS/WHATSAPP KE 0136182122 ATAU EMAIL KE blur.4.2nd@gmail.com

Tuesday, August 15, 2017

ACACIA SWAROVSKI by Chentaqaseh

Tudung instant "Seminit dah cantik"

Apa yang menarik dengan Acasia?

  • kali ini dengan kilauan batu SWAROVSKI. 
  • Special edition untuk aidil adha
  • Cantik
  • Mudah
  • Berbaloi dimiliki


Di datangkan dengan 2 Size, M dan L

SIZE M
FACE : +- 27CM
FRONT LENGTH : +- 48 – 49 CM
BACK LENGTH : +- 70 – 71 CM
SIZE L
FACE : +- 28CM
FRONT LENGTH : +- 54 – 55 CM
BACK LENGTH : +- 77 – 78 CM

Harga?

Size M : RM59
Size L: RM63

Untuk order:

Boleh SMS/ Whatssap ke 0136182122
Dengan memaklumkan kod tudung.

Beza SIZE

Size M: Available
Size L:  Sold Out

Nota: Black & Brown dah sold out ya.

Monday, July 31, 2017

Denim Instant by Chentaqaseh

Ada 2 jenis keluaran plain denim dari chentaqaseh.

Design tudung seperti gambar, boleh zoom.
dan sila rujuk size dan harga. Harga berbeza ikut size dan batch pengeluaran.


Untuk order boleh SMS ke 013.618.2122

atau wasap ke

http://www.wasap.my/60136182122
http://www.wasap.my/60136182122
http://www.wasap.my/60136182122

nak email pon boleh ke
blur.4.2nd@gmail.com

WAFAA NEW


WF 74 - PEACOCK BLUE
SIZE L: AVAILABLE (RM53)

WAFAA


WF54 teal gray
Size M: Available (RM44)




Monday, June 5, 2017

ARLAA BY CQ

UNTUK ORDER BOLEH
EMAIL : blur.4.2nd@gmail.com
atau


AR 37
SIZE M : SOLD OUT(RM 42)
SIZE L : AVAILABLE (RM 47)


Saturday, March 28, 2015

Penghargaan dari chentaqaseh untuk para agent

Terima kasih tak terhingga pada pelanggan2 yang selama ini mempercayai dan kekal setia dengan servis dari pihak kami.

dan terima kasih juga pada chentaqaseh dengan penghargaan ini yang telah menaikkan kembali semangat para agen untuk terus setia dengan CQ.

Monday, December 8, 2014

Magic Inner Neck (RM37/helai)


Raya Update: Limited stok and only RM35 sehelai

 Pilihan di tangan anda. dan gambar yang kanan adalah produk dari Qana'ah Stylista Collection. boleh cek di FB Sherry Stylista Collection. Kebetulan pada Januari yang lepas team mereka membuat bengkel penampilan diri di pejabat saya khusus untuk para usahawan dan para kakitangan di jemput untuk menyertai. dan aku pon ambil peluang untuk menjenguk seketika dan terus terpikat dengan magic inner neck mereka kerana muka aku yg bulat boleh nmpk bujur sikit..huhuhu dan ramai jugak staff opis aku yg berminat and borong inner ni masa tu. dan selepas itu, mereka mencadangkan untuk aku jd agen sebab mudah untuk mereka dapatkan stok..dan inilah hasilnya setelah beberapa kali rundingan. cewahhh...

Harga sehelai magic inner neck ni hanya RM37 sahaja sehelai. (start 24 September 2013)
dan sila semak availability stok dari masa ke semasa kerana code yang digunakan dan akan diupdate mengikut stok in hand dari masa ke semasa. mudah kan..takdelah keliru, sekiranya ada warna baru, akan diberitahu dan diupdate kemudian.

dan sebelum terlupa, magic inner neck ini menggunakan material cotton. dan boleh cuci-cuci mata terlebih dahulu ya :D

Magic 01 - Deep grey - out of stock
Magic02 - Sweet pink - out of stock
Magic14/03 - Black - out of stock
Magic04 - Yellow - out of stock
Magic05 - light grey -Available
Magic06 - Fuchia pink - out of stock
Magic07 - Purple - out of stock
Magic08 - Soft purple - Available
Magic09 - light teal -out of stock

Magic10 - Corak putih purple - out of stock
Magic11/08 - Soft Purple - Available
Magic 12 - Peach - out of stock
Magic 13 - off white - Available
Magic15 - Brown- out of stock
Magic 16 - Deep Skyblue (seperti rajah di bawah belah atas kanan) - Out of stock

 dan ini cara penggayaan magic inner dan shawl.. cantikkan? untuk stok shawl plain cotton ini, akan di war-warkan kemudian ya..so, stay tuned..with us :)


dan ini lah pandangan dari pelbagai sisi menggunakan magic inner neck ini.

Magic 17 - Turqoise (seperti rajah di atas 2 dari kanan bawah.) - out of stock
Magic 18 - Dark Turqois - out of stock
Magic 19 - Steel blue - out of stock
Magic 20 - Orange - out of stock
Magic 21 - Soft Yellow -out of stock
Magic 22 - Aqua green - out of stock
Magic 23 - Hijau pucuk pisang - out of stock

(Magic 18-23 -> Gambar nanti saya upload kan)

New Color,

Magic 24 - mustard - out of stock
Magic 25 - forest green - out of stock
Magic 26 - Royal purple - out of stock
Magic 27 - Light blue - out of stock
Magic 28 - grey - out of stock
Magic 29 - Blue- out of stock
Magic 30 - Hijau cair- out of stock
Magic 31 - Hijau Kesidang- out of stock
Magic 32 - Maroon - out of stock
Magic 33 - Dark blue- Available
Magic 34 - Light Pink -  out of stock



Magic15 - Brown- out of stock

Magic 33 - Dark blue- Available

Magic 18 - Dark Turqois - out of stock

Magic02 - Sweet pink - out of stock

Magic 01 -  deep grey - out of stock

Magic 23 - Hijau pucuk pisang - out of stock

Magic06 - Fuchia pink - out of stock

Magic 24 - mustard - out of stock

Magic 21 - Soft Yellow -out of stock

out of stock

Magic 26 - Royal purple - out of stock

Magic 25 - forest green - out of stock

Magic 31 - Hijau Kesidang- out of stock

Magic 27 - Light blue - out of stock

Magic07 - Purple - out of stock

Magic 12 - Peach - out of stock

Magic 34 - Light Pink -  out of stock

Magic 30 - Hijau cair- out of stock

Magic 21 - Soft Yellow -out of stock

Magic 21 - Soft Yellow -out of stock

 Magic 30 - Hijau cair- Out of stock
Magic 13 - off white - Out of stock

Magic 16 - Deep Skyblue - Out of stock

Magic 29 - Blue- out of stock

Magic 12 - Peach - out of stock

Magic 32 - Maroon - out of stock

Magic04 - Yellow - out of stock

dan ada color baru iaitu

Magic 35 - Light Peach-  Out of stock (Code h)
Magic 36 - Cream -  out of stock(Code g)
Magic 37 - Biru nila - Code I - Available



sekiranya dah tergoda dan ingin memilikinya, maka isilah order form or emailkan order anda ke blur.4.2nd@gmail.com or whatsapp ke no 0136182122 untuk respon yang lebih cepat.