Detergent & Softoner Profez

Kini saya salah seorang dari agent kepada Profez Detergent & Softoner (lebih dikenali sebagai Sabun & Pelembut BIO) untuk sekitar Pantai Dalam & Kerinchi, Melaka, Shah Alam dan kawasan sekitarnya. Untuk mendapat maklumat lanjut atau untuk memiliki product ini boleh lah hubungi saya di talian 013.618.21.22. Untuk mengetahui maklumat lanjut mengeni produk ini, sila lah ke [http://profezindustry.blogspot.com/]. Kesemua product ini berasakan tumbuh-tumbuhan. Boleh digunakan tanpa was-was dan dijamin HALAL.Dari kiri [putih] = Pelembut pakaian (Softoner), terdapat dalam packaging 5liter dan 1 liter

Kanan [Biru]= Sabun pakaian (detergent), juga terdapat dalam packaging 5 litre dan 1 liter.

Tengah = Pewangi pakaian (freshner), hanya terdapat dalam packaging 600ml sahaja

Harganya:- Pelembut pakaian
  • 1 liter = RM10
  • 5 liter = RM25
Sabun Pakaian
  • 1 liter = RM10
  • 5 liter = RM25
Pewangi Pakaian
[ada 2 jenis wangian iaitu "Baby Love" dan "Flower Ice"]
  • 600ml = [RM25]
**Baby Love - haruman lembut khas utk anda yang sukakan kelembutan

** Flower Ice - haruman sejuk dan menyegarkan khas utk anda yang suka akan kesegaran udara
Sekiranya berminat, bolehlah contact saya di talian 013.618.21.22 [Yun] atau email kan ke blur.4.2nd@gmail.com untuk sebarang pertanyaan.

Nota Tambahan: Untuk Terms & condition yang terletak di sebelah kanan belog ini adalah TDAK VALID untuk detergent & softoner kerana ianya adalah utk jualan Baju Kurung sahaja. Untuk penghantaran secara pos bagi barang Sabun, Pelembut & Penyegar/pewangi pakaian adalah mengkut harga yang tertera di POS LAJU Malaysia. dan segala kos utk penghantaran & pembungkusan akan ditanggung oleh pelanggan itu sendiri. Harap Maklum. :)